Twink.jouwweb.nl
Home » De piramiden van Gizeh

De piramiden van Gizeh

 

Er wordt beweerd dat de Piramides graftombes zijn, maar er is nog nooit een mummie gevonden in een piramide over de gehele wereld gezien. En het staat ook nergens geschreven op de hiĆ«rogliefen De Archeologen van de grote piramide van Giseh vertellen ons dat grafrovers de mummie hebben weggehaald. Wat onmogelijk is omdat ze zelf omdat er geen ingang te vinden was, zichzelf naar binnen hebben gelaten d.m.v. dynamietexplosies. De grafrovers hebben zichzelf op de een of andere manier binnen gelaten, en 100 ton aan steen weggeschoven, de mummie eruit gehaald, en de platen weer terug geschoven.  

De piramiden van Gizeh

De geschiedenis van de grote piramide volgens de Archeologische wereld.Al jaren leren de kinderen op de school dat de grote Piramide in Giseh een graftombe is, en dat deze in 20 jaar is gebouwd. 

De arbeiders waren boeren die door de overstroming van de Nijl, 3 maanden niet op het land konden werken, en deze tijd benutte om aan de piramide te werken. De grote stenen blokken werden via een lange helling over boomstammen naar boven gerold, die duizenden kilometers verderop werden gekapt. De stenen werden uitgekapt met koperen gereedschap. De Egyptenaren stonden aan het begin van de menselijke beschaving, en was niet meer dan 6000 jaar oud, wat prima aansloot bij een aantal geloofsystemen. 

En waarom herhalen we deze ongelofelijke verhalen de afgelopen eeuwen, en word er niet van dit verhaal afgeweken? Waarom wordt er geen onderzoek gepleegd naar de vele bewijsstukken die voor ieders neus liggen. 

Omdat een paar Engelse archeologen in een ver verleden met dit verhaal kwamen, zonder dit te onderbouwen. Ze wisten zelf ook niet wat ze er mee aanmoesten, maar omdat ze hoogstaande bekende archeologen waren met aanzien, moesten ze met een verhaal komen. Dit verhaal is door onze geschiedenis heen, als waarheid aangenomen en niemand heeft verder gekeken, of heeft eerder gezegd verder mogen kijken, omdat het verhaal van de regeringsstelsels kloppend moest zijn. Alle bewijs wat afweek van het huidige verhaal werd vernietigd of opgeslagen in museums in oude achterkamertjes. Je word geen Archeoloog in deze wereld als je afwijkt van dit verhaal. Doe je dit als Archeoloog wel, dan kom je nergens meer aan de bak. Er zijn verschillende voorbeelden van Archeologen die verschillende vondsten aan de media wilden tonen, en nu geen werk meer hebben. 

Regeringsstelsels over de wereld proberen doelbewust de echte evolutie van de mens te verbergen. Zij hebben belangrijke kennis als het gaat over de geschiedenis van de mensheid. Dit lijkt me zo belangrijk, omdat ze dit wel erg angstvallig proberen te verbergen. De grote Piramide van Giseh doorgelicht en de tegenstrijdigheden die daar bij horen. 

Grote Piramide Giseh: 

Aantal stenen: 2.300.000. 
Doorsnee Piramide: 5,3 Kilometer. 
Afwijking middelpunt: 6 mm. 
Speling tussen de stenen: 1 mm. (geen naald tussen te krijgen). 
Gewicht per steen: Tussen de 2.5 & 100 ton ! 

Je hoeft geen wiskundige te zijn om te weten dat de boeren die 3 maanden per jaar werkten aan de piramide en daar 20 jaar over deden, maar 2 seconden hadden om een groot blok met de meest grote precisie te plaatsen. Dit is een onmogelijke taak wat zelfs met 100.000 arbeiders niet voor elkaar wordt gekregen. (ook niet in een halve dag, maar de archeologen beweren dat dit in 20 jaar is gebouwd) De grootste hijskranen in deze wereld kunnen blokken van dit gewicht maar nauwelijks tillen, en voor ongeveer 10 meter verplaatsen op een harde ondergrond. Hoe zouden ze dat hebben gedaan bij de grote piramide op een zanderige ondergrond over 5.3 kilometer en dan nog eens tientallen meters omhoog. Over een helling en over boomstammetjes? Klinkt niet echt geloofwaardig wel? 

Als je de Apex van de Piramide aan de bovenkant fotografeert, en je berekent het middelpunt van de piramide, dan zal je ontdekken dat deze maar 6 mm. afwijkt. Op 5,3 Kilometer, en over 2.300.000 stenen ! Een ongelofelijke prestatie waar wij vandaag de dag met onze technologie en gebouwen nog niet in de buurt zouden komen. De blokken zijn zo met precisie uitgehakt (?) dat er geen naald tussen de stenen te krijgen is. Iets wat wij zelfs met lazerapparatuur niet voor elkaar krijgen. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb