Twink.jouwweb.nl
Home » spirituele ervaringen

spirituele ervaringen

 

Een stukje van mijn  spirituele ervaringen

 

 

 

Hoe ik op het onderwerp Paranormaal kom 

dit is mijn verhaal. ( 2004 )

 Ik heb een weekend magnetiseren gehad kijken wat ik er mee kon doen. 

Dat magnetiseren dat deed ik omdat ze vaak tegen me zeiden je moet meer met je handen iets doen magnetiseren zou goed voor je zijn. Dus daarom ben ik op magnetiseren cusrsus gegaan , het is geen cursus maar meer hoe je er om moet gaan.

 

 

  Ik heb nu niet echt iets met magnetiseren, omdat ik dat nog niet in de praktijk heb gebracht. Maar ik ben wel tot andere ontdekkingen gekomen daar op die cursus. namelijk ik moest een andere cursist  zijn handen vasthouden en de beelden in me door laten komen wat het ook was!!!!!!! Ik sloot mijn ogen en hied de man zijn handen vast. En ik zag beelden , ik zag water aan de overkant waar hij woonde dat dacht ik op dat moment tenminste mijn ogen waren gesloten , toen vroeg ik mezelf een vraag wat moet ik met water toen kreeg ik een kanaal door  en een helft van een huis en een tuin een mooie tuin en die man die mocht heel graag in de tuin zitten maar ik kreeg ook door dat hij wel in de tuin mocht zitten maar niet graag in werkte.

 


 

    Na de sessie moesten we vertellen aan degene die je onder handen genomen had of je ook iets doorkreeg ( niet voor niets zitten we daar de man die ons uitleg gaf heeft al bij ons gezien dat er meer was met ons dus nodigde hij ons uit is ook paragnost) Ik zei tegen de cursist ik zag dat en dat....hij zij meid....ik moet je iets vertellen ik woon aan een kanaal en ik heb een tuin en ik zit er ook heel graag in maar ik werk er inderdaad niet graag in. Dat was de moment dat ik er achter gekomen ben dat ik meer in me had daarna zijn er meerdere gevallen voorgekomen.   Mijn vriendin was toen ook mee later hebben we dingen geoefend bij haar thuis de grepen wat je allemaal moest doen bij magnetiseren. Ze heeft een bepaalde angsten....ze zei mag ik het bij jou doen wat jij toen deed bij die man ik zei ja hoor....dus zij hield mijn handen vast ik de hare   Na tien minuten begon ze te praten. Ze zei alleen maar:'' ben jij gauw in trance? want ineens kreeg ik door: '' die is weg, ze gaat naar boven, meer kreeg ik niet door.'' zei ze.

 

 

oeps........klopt zei ik ik had jouw te pakken ik kreeg dingen door van jou ik zag beelden ....ohhhhhhh zie je wel zei ze daarom kreeg ik niets door Maar later in 2006 is ze al zo ver heen dat ze aan de mensen kan waarnemen dat ze iets hebben  . We vertrouwen elkaar volledig.

 

Ik had haar dus beet en zag weer beelden te voorschijn komen ik zag een meisje in een jurkje  en dat  aan het spelen was   ( nu later begreep ik dat het mijn vriendin moest zijn die keek naar het spelende meisje ,want ik keek door de ogen van mijn vriendin ) en ik zag een kleine vrachtauto aankomen die reed zo over dat kind heen in mijn dromen , in mijn beelden was ze er erg aan toe,   toen ik niets meer door kreeg  of ik hield er mee op met mijn sessie   vroeg ik mijn vriendin ook of ze haar moeder wilde vragen of ze toen ze nog een klein kind was jaar of 4 of 5 dat ze toen een ongeluk zag want je bent nog erg jong op dat moment toen ik die beelden doorkreeg zei ik. En ik weet niet ook niet of  je het wel herinneren kunt.       ze keek me aan en zegt .....ik was  5 jaar toen heb ik een vreselijke ongeluk zien gebeuren van mijn vriendinnetje  we waren aan het spelen we waarschuwden haar kijk uit ......maar ze wou niet luisteren en ineens kwam ze onder een bestelwagen een pick up terecht. ( die kleine vrachtauto dus) ze had een gebroken been en lag heel lang op bed , Gelukkig ze leefde nog dacht ik.   Even later heb ik weer geprobeerd met haar .....toen kreeg ik beelden door met zwemmende mensen en mensen in bikini die aan het strand lagen .ik vroeg maar in mezelf wat ik met die beelden moest want ik begreep er niets van. Toen ineens werd alles bijna blauw zwart.....en een donkere vlek en allemaal water om me heen  ,heel veel water het kolkte als het ware om me heen ik zakte .en wilde omhoog ik wil door die gat heen steeds kreeg ik beelden ik wil hier uit. Ik snakte naar adem ( want ik was mijn vriendin weer  in mijn trance ) Ik wist echt niet wat ik er mee moest dus ik vertelde dat mijn vriendin.  

 

 

          Ik weet niet wat het betekende dus ik zei tegen mijn vriendin ben jij es een keer bijna verdronken of zo. Heb jij iets met water en strand  en het verhaal vertelde ik dus aan haar.   Ja zei ze ........we waren aan het het zwemmen  ik was nog een meisje en ik was in het water en ineens ging ik kopje onder wel bijna 3 tot 4 keer toe ik was zo benauwd zei ze ik wilde er uit ..........ik was echt bang op dat moment toen werd ik gegrepen door iemand .

 

 

Na die ervaring was ik nieuwsgierig geworden En vele dagen later  bij de kapper . Ik dacht zal het me nu ook lukken de kapster was met mijn haar bezig  ik kreeg beelden eventjes , dat ze iets aaide iets kleins en het was wit......iets dierlijks op de oprit van haar huis. meer kreeg ik niet door.... ik durfe het bijna niet te vragen maar dacht als ik het niet doe weet ik niet of het klopt ik vroeg dus ook heb jij een hondje een klein hondje ( waarom ik een hondje vroeg weet ik niet  ) ja ik heb een hondje maar niet klein een hele grote ...........ohhhhhhh shit dacht ik klopt niet ........hoezo vroeg ze.....nou klinkt gek zei ik maar ik legde uit waar ik mee bezig was ze vond het niet erg want ze vond het heel interressant het was mijn kapster tenslotte al jaren, alleen dit meisje werkte er niet zo lang. ik zei ik kreeg beelden door toen je met mij aan het kappen was en je aaide een klein diertje en het was echt wit ,en bij thuiskomst deed je dat want je had nog je jas over je arm heen hangen. Dus ik dacht dat je een hondje had .........nou zei ze ..... ik heb buren die kat is wit...........en die moet ik altijd aaien bij thuiskomst elke dag weer .   dus toch yesssssss dacht ik maar ik moet er nog leren omgaan hoe ik dat uitleggen moet en hoe ik de vraagstelling moet leggen.   ( sinds "juli 2004 "weet ik er hoe ik ermee moet omgaan)           

 

  Ik kom vaak bij mijn vriendin maar ik ben ook wel eens op bezoek geweest bij een man
een kennisvriend.
Ik hield zijn handen vast ..omdat ik dan beter de beelden door krijg
Ik vertel ook meteen wat ik zie , hier een klein stukje
Nu moet ik er wel even bij vertellen dat ik altijd door de ogen kijk van degene die ik
meestal onder handen heb waar ik dus de handen van vasthou.
( ik is dus degene die ik vasthou in het verhaal )

Ik zie een vrouw met een lange rok ze is stevig , en kleine kinderhandjes
ik verschuil me achter de veilge rokken ik ben een beetje bang
bang voor mijn vader die weer hard tegen me schreeuwt
ik heb weer eens iets niet goed gedaan
ik vlucht naar buiten en ga naar mijn plekkie toe
ik loop langs het kanaal ik zie aan de rechterkant bomen en loop over een zandpadje heen
met mijn handen in het broekzak.
Daar op dat bruggetje ga ik zitten en ik bungel met mijn voetjes heen en weer .
ik heb bruine sandaaltjes aan met geblokte kousjes.
Ik kijk naar het water dat zich meevoert met de wind mee
 

 

  

 Ik vertel dit later allemaal aan de man waarvan ik de handen net van beetpak
waanzinnig zegt hij tegen me ......
het klopt allemaal ......als ik eens alleen wilde zijn dan ga ik altijd naar de bruggetje toe
en ik zit dan altijd op dat randje van de brug en ontvlucht ik ff mijn ouderlijke huis hier
voel ik me dan even veilig.
Goh wat leuk dat de herinneringen weer ff boven komen zeg ....zegt de man tegen me

 

 

 

april 2005

Ik ga mijn verhalen hier toch neerzetten wat ik meegemaakt hebt. Omdat ik er vroeger ook dacht eerst zien dan geloven. Maar door deze ervaringen weet ik dat er meer bestaat dan dat we hier hebben op aarde. Een zintuig die we nog niet goed onder controle hebben of verleerd.    Zo kom ik heel vaak bij mijn schoonheidsspecialiste Daar kom ik eigenlijk al jaren.......altijd heel gezellig en erg ontspannen. Meestal ratel ik aan 1 stuk door en soms moet ik me echt lekker ontspannen van haar Dan geeft ze me een totale gezichtsbehandeling en rugmassage. Heerlijk is dat.......maar dan ben ik zo ontspannen dan zie ik dingen voorbij razen  

 


 

 

   Zoals ik zie een vogel die op een tak gaat zitten en ik zie een kippenhok met veel kippen en dat er een meisje de kippen aan voeren is. Dat meisje ( ik kijk door haar ogen  is mijn schoonheidsspecialiste)......strooit voer en ze kijkt naar rechts en ziet daar een klein oud vrouwtje vertrouwd gevoel wel  en ze heeft grijs haar en een knoetje in haar haar .    Als ze uitgemasseerd is vraagt ze en was je weer in dromenland. Ik zei tegen haar dat ik weer beelden zag....die ik wel wat vaker met haar heb ze was nieuwsgierig en ik vertelde haar wat ik gezien had...... Ze zei meteen mijn oma....ze was grijs en was klein en had een knoetje in haar haar. Ik zei had ze ook een kippenhok dan ja zei ze ...en ik moest daar elke dag kippen voeren.    En ik had een keer beelden doorgekregen van haar dat ze met haar opa wandelde hand in hand  en als ze met haar opa wandelde dan pakte ze altijd een stokje en ging tekeningen of haar naam in het zand schrijven.    Het was haar lieveling opa zei ze  daar ging ze altijd mee wandelen. en inderdaad ze ging altijd met een stokje in het zand tekenen. Ze komt niet uit dit land ....maar een lekker warm land en ik zag ook dat de zon daar altijd scheen.

 

 

  Of  dat mijn vriendin bij me komt en ze wil graag ietsweten  over haar vriendin Ze komt bij me en ze vraagt wil jij mij wel eens onder handen nemen en kijken wat je ziet over mijn vriendin. Ik dacht hoe kan dat nou ik ken haar vriendin niet eens......... nou ik dacht ik zie wel misschien zie ik wel andere beelden. Ik hield handen vast ....ik denk dat ik me dan beter kan concentreren   Na een poosje zag ik een  tuin....kleine steentjes en een mooi huis...... ze was in haar achtertuintje bezig  haar vriendin en als haar man thuis komt , begint haar man woorden te zeggen ze steekt haar tong uit.......ja zei mijn vriendin dat is haar want als haar man thuis komt en die zegt dingen die ze niet zint steekt ze altijd haar tong uit. Ze heeft plezier in haar tuintje dat klopt ook zei mijn vriendin want haar man werkt ook niet in de tuin. Toen ging ik naar binnen....... Allemaal mooi spul maar het doet me eigenlijk niets ik mis de warmte Haar man legt de benen op tafel , ( klopt ook zei mijn vriendin  en hij legt altijd de voeten op tafel en dat vond  niet leuk )

 

 

  Ik zag ook dat er een te koop bordje in haar tuin staat in een stukje groen strookje van gras hmz.......dat klopt niet zegt mijn vriendin ze hebben geen groen !!!!!! Raar en toch zie ik het.......??   Een week later belt mijn vriendin me op ze zegt meid......Mijn moeder reed met haar fiets voor  mijn vriendin's huis huis langs ( ze had mijn verhaal tegen haar moeder gezegd ) en je raad het nooit maar inderdaad bij haar staat een te koop bordje in haar tuin en het staat wel in een stukje strookje groen van gras Ik wist nooit dat ze een stukje gras hadden........ Maar ik wilde het zeker weten en  ik reed er ook bij langs het is echt waar. zei ze.  

 

 

Mijn broer is op paasmaandag 2005 overleden ,  hij werd opgenomen in het ziekenhuis  we kregen een telefoontje dat ie een hersenbloeding had Toen ik me klaarmaakte  voor de reis die 2 uur duurde naar hem toe kreeg ik ineens een soort visoen  van mijn overleden vader ( die is 2 jaar eerder overleden ) Hij zei iets tegen me , dat hoor je niet echt maar je voelt het op de een of andere manier het tegen je zeggen je communiceert wel en begrijpt het . Hij zei : ik zal op Jannes wachten ik sta voor hem klaar toen wist ik dat mijn broer het niet zou halen. Daarna kreeg ik bericht van Jannes dat hij zijn ring die hij van zijn vader had gekregen om zijn vinger wilde houden als hij heenging Ik heb het toen tegen mijn toenmalige man gezegd  op de heenreis  naar het ziekenhuis Hij keek een beetje raar op  Toen we in het ziekenhuis waren heeft Jannes bewust gewacht hij was niet meer aanspreekbaar Maar ik heb gezegd tegen hem ga maar.ik hield zijn hand vast en  na 10 minuten is hij  heengegaan . Jannes heeft daarna contact met me gezocht , en als ik vragen heb kan ik het hem dat gewoon stellen door een bepaalde communicatie die wij samen hebben en het voelt goed. Als je we contact hebben is er altijd eerst die knuffel  en dat is heel fijn.     na mijn scheiding is het een beetje rustig ......