Twink.jouwweb.nl
Home » geluk en tips

geluk tips

 

Dit artikel door wijlen Dr. Ilya Perlingueri werd voor het eerst gepubliceerd op GR mei 2010

Al tientallen jaren, hebben we bekend dat zware metalen en chemicaliën ernstige lichamelijke schade kunnen veroorzaken. Terug te gaan naar Rachel Carson "Silent Spring," wij hebben gekend en ruimschoots gewaarschuwd voor de ernstige gevolgen van het gebruik van of worden blootgesteld aan deze giftige stoffen in onze dagelijkse activiteiten. Duizenden deze zijn goed gedocumenteerd carcinogenen.

Voortbouwend op baanbrekend onderzoek Carson's, we weten ook dat bepaalde soorten chemicaliën kunnen en zullen verstoren menselijke [en andere dieren '] gehele immuunsysteem. Terug te gaan 30 jaar, waren de onderzoekers onderzoeken wat bekend werd als endocrine [hormoon] verstorende chemicaliën en hoe ze van invloed zijn kikkers [die soms had vijf poten of hermafrodiete kenmerken], andere waterdieren, en zoogdieren. Deze dieren waren de spreekwoordelijke kanarie in de kolenmijn. In een andere baanbrekende boek 'Our Stolen Future, "auteurs Dr. Theo Colburn, Dianne Dumanoski en John Peterson Myers tonen duidelijk aan dat 1 + 1-hormoonverstorende chemicaliën niet gelijk 2.

Integendeel, in een nachtmerrie wiskundige proporties, deze vergiften gehandeld synergistisch; en 1 + 1 kan tot 1.600 maal de oorspronkelijke dosis. We zijn ook blootgesteld aan meer dan 100.000 chemicaliën geregeld. De meesten van hen zijn nooit getest menselijke veiligheid. Dus, heeft bijna niets gedaan om de menselijke blootstelling aan een groot aantal gevaarlijke chemische stoffen. In feite is de afgelopen tien jaar, de regering-Bush ontmanteld veel milieuwetten bestaat al 30 jaar, aan ondernemingen uit de spreekwoordelijke haak te laten. [Kijk maar naar wat er ontvouwen in de Golf met de BP olieramp.]

Hoewel deze informatie over de gevaren van hormonale verstoring, is nu op grotere schaal beschikbaar op internetsites, het nog steeds niet goed bekend bij de gemiddelde persoon die het nieuws krijgt meestal uit mainstream media (1) De meeste van deze zeer giftige stoffen zijn onzichtbaar.; en daarom zijn gemakkelijk uit ons collectieve radar. Met de hoge stress niveau gecreëerd door de doelbewust georkestreerde financiële crisis -waar miljoenen mensen hebben hun baan verloren en Homes- een gedegradeerde / instortende milieu of ernstige gezondheidsproblemen zijn niet prioriteiten -vooral, als zeer weinig wordt gerapporteerd in het reguliere nieuws. Deze ramp scenario is onderdeel van het grotere beeld van wat Naomi Klein schrijft in haar boek "The Shock Doctrine." We hebben zo veel grote crises, een na de ander, dat het moeilijk is gewoon met rust maximaal te houden met iemands dagelijkse routine-Laat de tijd hebben om te lezen en te overwegen de toxicologische gezondheid vertakkingen van enorme hoeveelheden duizenden zware metalen en chemische stoffen die ons hele voedselketen, en dus onze eigen zou hebben vergiftigd "de gezondheid." We zijn op de top van deze vernielde voedselketen.

Nu echter, is er nog een veel meer verraderlijke laag van toxiciteit die niet wordt helemaal is gericht op een mainstream, corporate-gecontroleerde nieuws, en het beïnvloedt onze overleving. Het wordt echter steeds vaker aangepakt door onafhankelijke onderzoekers die het bewijsmateriaal om een ​​back-up van hun Internet rapporten.

Voor meer dan een decennium, eerst de Verenigde Staten en Canada burgers zijn onderworpen aan een 24/7/365 dag aerosol aanval over onze hoofden gemaakt van een giftige brouwsel van giftige zware metalen, chemicaliën en andere gevaarlijke ingrediënten. Niets van dit werd gemeld door een mainstream media. Het Amerikaanse ministerie van Defensie [DOD] en militairen zijn systematisch een deken over al onze luchten met wat bekend staat als Chemtrails (ook bekend als Stratospheric Aerosol Geoengineering). (2) Deze verschillen sterk van de gebruikelijke vliegtuig contrails dat vrij snel verdampen in de lucht . Chemtrails niet verdwijnen. Integendeel, vliegtuigen (voorzien van speciale nozzles) los aërosolen "lijnen" in de lucht die niet verdampen. Meerdere vlakken worden ingezet, vliegen parallel (of vaak "dambord" patronen) overhead; en binnenkort de lucht is bedekt met veel grijs-witte lijnen [mijlen en mijlen lang, maar dit is aan het veranderen]. Aanvankelijk, deze lijnen zijn dun; maar al snel ze uit te breiden, en in een korte tijd, samen te voegen. Onze eens-blauwe lucht is verdwenen en is vervangen door een grijs-witte giftige waas dat uitdelg en sterk vermindert onze gebruikelijke zon.

Militaire en commerciële vliegtuigen zijn betrokken bij meer dan 60 geheime operaties. Vorig jaar, toen vloog ik over het land, zag ik een United Airlines jet (vliegende onder ons op ongeveer 37.000 voet) het sproeien van een zwarte spuitbus die ging voor mijlen en mijlen langs de hemel. Deze clandestiene programma omvat nu-aerosol sproeien vliegtuigen in Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland [alle NAVO-landen]. Honderden (zo niet duizenden) mensen hebben gebeld en geschreven hun ambtenaren om antwoorden te krijgen. Antwoorden van Amerikaanse en Canadese ambtenaren zijn niet aanstaande; of, als ze niet antwoorden, vragen worden afgewezen. Dit blijft een voortdurende, bewuste cover-up. Niemand wordt verantwoordelijk gehouden, terwijl we nog steeds dagelijks worden vergiftigd.Dit is niet de eerste keer echter dat burgers worden gebruikt als experimenteel laboratorium proefpersonen. De Amerikaanse regering en het leger hebben een zeer lange en smerige geschiedenis van het gebruik van ons, zonder geïnformeerde toestemming, in deze illegale manier. Zoals Carole Pellatt merkt op:

Het Amerikaanse leger is het sproeien van chemische en biologische wapens in de open lucht testen op de burgerbevolking sinds de jaren 1940. Ze heten "kwetsbaarheid testen".Dit is niet een omstreden verklaring. Het leger heeft toegegeven dat deze praktijk bij vele gelegenheden en er is veel van de documentatie van de overheid om het te bevestigen. Er is ook documentatie van opzettelijke, experimentele introducties van straling op de burgerbevolking. Helaas, deze informatie heeft de neiging om lang het oppervlak nadat het had kunnen levens gered, of verlicht het lijden van de slachtoffers. (3)

In het afgelopen decennium, heeft onafhankelijke tests van Chemtrails het hele land laten zien een gevaarlijke, uiterst giftige brouwsel dat bestaat uit: barium, nano-aluminium gecoat glasvezel [bekend als KAF], radioactief thorium, cadmium, chroom, nikkel, gedroogd bloed, schimmelsporen , geel schimmel mycotoxinen, ethyleendibromide en polymeervezels. Barium kan worden vergeleken met de toxiciteit van arseen. (4) Barium bekend nadelig invloed op het hart. Aluminium heeft een geschiedenis van schadelijke hersenfunctie. Onafhankelijke onderzoekers en laboratoria blijven off-the-schaalniveaus van deze gifstoffen te tonen. Een paar "anonieme" ambtenaren hebben dit bevestigd aan de gang spuitbus spuiten. (5)

Talrijke tests zijn gedaan om te verifiëren dat deze gifstoffen zijn van de schaal in hun giftigheid. Ze zijn gedocumenteerd in ons water, in onze bodem, en in onze lucht. Al meer dan 10 jaar, heeft onderzoeker Clifford Carnicom dapper en systematisch zijn rapportage over de verschillende nadelige aspecten van deze aërosolen -en wat ze doen om onze gehele omgeving, evenals onze bloed. (6) Diverse "sky watch" groepen ook hebben zorgvuldig te documenteren en ijverig rapportage over deze dagelijkse aanvallen. (7)

Met al deze gifstoffen rond ons elke adem, is het niet verrassend om een ​​dramatische toename van ziekten te zien. Er zijn talrijke rapporten van de toename van de cardiale sterfte en de bovenste luchtwegen (astma, chronische bronchitis, longkanker, en vaak meervoudige chronische ziekten).Chemtrails toxiciteit heeft al drastisch beïnvloed onze verslechterende "collectieve gezondheid." De aanzienlijke stijging van de hart-en vaatziekten en diverse bovenste luchtwegen is gekoppeld aan een enorme toename van de "fijn stof" in onze lucht. Dit kan worden gezien door een aantal onthullende statistieken:

1. Coronaire hartziekten is nu de belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Volgens de CDC, in 2006, 631.636 overleden aan hart-en vaatziekten. Dit betekent dat 1 op de 5 Amerikanen zijn getroffen. (8)

In Canada, om de zeven minuten iemand sterft aan hart-en vaatziekten. (9)

2. Astma en de bovenste luchtwegen. Tussen 100-150.000.000 mensen lijden aan astma wereldwijd. In de VS, 16,4 miljoen volwassenen hebben astma en 7 miljoen kinderen hebben. Chronische bronchitis en emfyseem: 9,8 miljoen Amerikanen werden gediagnosticeerd met chronische bronchitis het afgelopen jaar; voor emfyseem het cijfer is 3,8 miljoen (10). Totaal: 37 miljoen Amerikanen lijden.

In Canada, zijn 2,4 miljoen gediagnosticeerd met astma.

3. Fijn stof in de lucht vervuiling. Fijnstof [PM] bestaat uit kleine deeltjes 10 micron of minder. [1 micron is ongeveer 1/70 van de dikte van een mensenhaar.] Deze deeltjes kunnen nestelen in het diepste deel van de longen; en gedurende een tijdsperiode, kunnen zij longfunctie aantasten. Deze vorm van vervuiling, die we dagelijks, kunnen ademen en veroorzaakt diverse bovenste luchtwegen, hart-en vaatziekten en vroegtijdige veroudering en dood. Fijn stof kan ook verergeren bestaande ziekte (11) Onbeantwoorde vragen:. Maakt gevaarlijke deeltjes handelen synergetische manier in een menselijk lichaam (net als hormoonontregelaars)? Hoe werkt PM invloed miljoenen die al meerdere chronische ziekten?

Hersenbeschadiging

Zelfs met de stijging van de vermijdbare ziekten, het probleem dat niet is gekoppeld of -met wat Clifford Carnicom terecht noemt "aerosol misdaden" gericht - is de achteruitgang van de cognitieve functies. Ons immuunsysteem is al onder vuur dagelijks; en dit heeft geresulteerd in miljoenen (wellicht miljarden) van mensen met niet één ziekte, maar vaak meerdere degenen. De huid, het grootste orgaan in het lichaam, is een permeabel membraan. Dit betekent dat onzichtbare giftige stoffen in onze lucht, met inbegrip van Chemtrails en andere zeer gevaarlijke chemische stoffen, gaat recht in onze huid. Vergiftigd regenwater (of sneeuw onze huid aanraken) doet hetzelfde. Wanneer de lucht die we inademen is gevuld met een assortiment van gevaarlijke gifstoffen, met elke ademhaling we nemen, deze gifstoffen aanval ons hele immuunsysteem. Deze gifstoffen ook van invloed op de hersenen en dus onze cognitieve functie.

Aluminium is een belangrijk onderdeel van deze aërosolen. Hoewel het onze planeet meest overvloedige metaal, ons lichaam heeft geen biologische behoefte aan is. Pesticide Action Network Noord-Amerika [PANNA] geeft het als "giftig voor de mens, met inbegrip van kankerverwekkende, reproductieve en ontwikkelingstoxiciteit, neurotoxiciteit en acute toxiciteit." (12) Toch, aluminium wordt vaak gebruikt [dit is een zeer korte lijst] in vaccins , deodorants en antitranspiratiemiddelen, over-the-counter geneesmiddelen, frisdrank en bier blikjes [aluminium bloedzuigers uit de blikjes], bakpoeder, cake mixen, smeltkaas, en andere voedingsmiddelen en additieven. Over jaren, aluminium ophoopt in de hersenen, weefsel, en een kleinere hoeveelheid de botten. Het veroorzaakt hersenendegeneratie, gebreken en beschadigingen -Door de blokkade en verminderde bloedtoevoer en zuurstof van de hersenen slagaders. Het brein krimpt, zoals hersencellen sterven. Dit veroorzaakt dementie. Symptomen zijn onder meer: ​​emotionele uitbarstingen, paranoia, vergeetachtigheid en geheugenverlies, spraak incoherentie, prikkelbaarheid, verminderde alertheid, veranderingen in de persoonlijkheid, en slecht / slecht oordeel. Al deze zijn op de stijging, omdat er meer dan 4 miljoen Amerikanen zijn getroffen. Brain achteruitgang en dementie tientallen jaren duren om ernstige en zichtbare schade veroorzaken. Maar tenslotte dementie fataal. "Alzheimer" wordt nu ten onrechte gebruikt als een catch-all term voor alle soorten dementie. Slechts een paar dagen geleden, de voorpagina van de New York Times had een kop: ". Meer met Dementie Wander from Home" (13) Mensen die lijden aan, wat de Times termen "Alzheimer" werden geïnterviewd. Eén persoon noemde hij "heeft een diagnose van de ziekte van Alzheimer." Dit is duidelijk verkeerd. De ziekte van Alzheimer kan alleen nauwkeurig worden gediagnosticeerd na de dood toen een post-mortem kunnen worden gedaan. Echter, zware metalen vergiftiging worden gediagnosticeerd door middel van laboratoriumtests;maar dit wordt zelden gedaan voor eenvoudige check-ups.

Wat in deze toename van dementie niet behandeld is meer dan 10 jaar ademhaling Chemtrails met nano-aluminium gecoat glasvezel. Miljarden tonnen zijn gespoten op ons.

Met al deze bronnen van aluminium toegevoegd aan het ingeademde lucht bij elke ademhaling, de cumulatieve toxiciteit is zeer hoog. Zelfs in de dagelijkse gebeurtenissen, is het duidelijk -to wie betaalt aandacht- dat veel mensen vreemd gedragen. Hoewel het kan worden beschouwd als "anekdotisch" rapportage, zijn er miljoenen mensen wier gedrag is vreemd. Er zijn vele malen in slechts het afgelopen jaar toen ik iemand heb een vraag en een antwoord dat is helemaal niets ontvangen geweest. Er zijn meer en meer ongecontroleerde uitbarstingen geweest in openbare ruimtes: iemand "klikt" zonder aanwijsbare reden. Geweld niveaus omhoog. Kijk naar alle schietpartijen op scholen campussen. Er zijn meer onverklaarbare auto-ongelukken die nooit mogen gebeuren. In slechts een dag een paar weken geleden, was ik getuige van het verkeer drie ongelukken die niet hoeven te zijn gebeurd. Het nieuws is vol van deze verhalen.

Toevoegen aan deze reeds zeer giftige lichaam last is het gebruik van aluminium in de spuitbussen van het Amerikaanse leger. Het wordt gebruikt vanwege de elektrische geleidbaarheid, duurzaamheid en laag gewicht. De US Air Force meldde in 1997 dat het vrijgegeven Deze worden gelegd door militaire vliegtuigen vorm 15-50 mijl in lengte (14) Een andere onbeantwoorde vraag "2.000.000, 6-7 ounce bundels van KAF.". Waarom is de USAF niet vrijgeven up-to-date cijfers?

Een verslag 2002 merkt op dat: "de afgelopen 25 jaar, de US Navy [heeft vrijgegeven van vliegtuigen] honderdduizenden ponden gealuminiseerde kaf tijdens de vlucht operaties over een oefenterrein op de Chesapeake Bay." (15) Als de marine gebruikt honderden van duizenden ponden in slechts dit kleine gebied van de VS, kon wat meer recent dan 2002 worden geëxtrapoleerd voor de vrijlating van mogelijk miljarden tonnen nano aluminium door alle militaire afdelingen in de VS en Canada? KAF wordt opgeslagen, dat heeft geleid in. Heeft die is vrijgegeven, zonder onze kennis, en toegevoegd aan deze spuitbussen? Wat een enorme, nog onzichtbaar, heeft schade die gemaakt voor ons allemaal?

Dr. Hildegarde Staninger meldde vorig jaar dat "blootstelling aan lucht uitstoot van nano- composieten geleid cholinesteraseremming. '(16) Het menselijk lichaam heeft drie soorten cholinesterase: de hersenen, voor plasma (vervaardigd door de lever) en rode bloedcellen. Sommige pesticiden en zenuwgassen (zoals VX, een organofosfaat) remmen cholinesterase. De chronische remming van dit enzym (die normaal circuleert in rode bloedcellen), veroorzaakt door het spuiten van deze Chemtrails aerosols [voor weersmodificatie, maar ook voor muggen en andere insecten uitroeiing], veroorzaakt chronische vergiftiging. Deze blootstelling veroorzaakt ernstige neurologische aandoeningen, waaronder verlamming bij de mens.

In een baanbrekend 2003 online essay, Dr Kaye Kilburn, vraagt: "Waarom is Chemical Brain Injury Genegeerd?" (17) Zijn artikel geeft 13 verborgen factoren die invloed hebben op onze bereidheid om te geloven dat gevaarlijke chemische stoffen invloed hebben op de hersenen. Zij omvatten: 1. "Het is allemaal in je hoofd" [betekent echte symptomen worden genegeerd door de allopathische geneeskunde].

2. Weerstand tegen kwetsbaarheid [individuen en de samenleving collectief, kan niet geloven dat de hersenen in gevaar].

3. De aanvaarding van geestverruimende medicijnen [zoals Seroxat] dat en doen kan invloed hebben op de hersenen [miljoenen zijn op anti-depressiva -wat langdurige schade heeft dat ook te doen om cognitieve denken?].

4. Chemische hersenletsel wordt geacht niet te zijn "een onmiddellijke dreiging."

5. Concurrentie van andere ernstige bedreigingen [waardoor onverschilligheid of ontkenning];

6. Vertraging in het erkennen van de gezondheidsrisico's.

7. Economische belangen [vertragingstactieken door grote bedrijven zijn bekend -delay blijft winst en negeert het nemen van verantwoordelijkheid -Wij zijn eenmalig voor bedrijfswinsten].

8. Het gebied van de neurologie is traag om de oorzaken te overwegen geweest [hoeveel onafhankelijke onderzoekers zijn links die geen banden met de farmaceutische / chemische bedrijven hebben?].

In al deze waardevolle redenen voor deze menselijke crisis niet aanpakken, degene die Dr. Kilburn niet direct is aangepakt, is de chronische aanval van de ademhaling / absorberen van deze nu miljarden tonnen gevaarlijke aerosolized chemicaliën en zware metalen meer dan een decennium zonder onze geïnformeerd toestemming. Als men niet zoeken of adres voornaamste oorzaken, dan andere problemen kan worden verweten. Deze, op de top van de stilte of de weigering om te reageren van een regering en de corporate media medeplichtigheid, zorgen voor een uiterst gevaarlijke combinatie die ons allen brengt bij het graf en de dagelijkse risico. Zoals hersenfunctie wordt verminderd, en andere dingen worden beschuldigd van het, elke bevolking is makkelijker "om de controle."

Dr. Kiburn Het onderzoek toont duidelijk aan dat chemische stoffen beïnvloeden en ernstig in hun hersenen [en daardoor cognitieve functie]. Chemicaliën -vooral een dagelijkse aanval van giftige chemicaliën over vele jaren- kan ons vermogen om helder te denken beschadigen. Zelfs als we vinden dit moeilijk te geloven, het bewijs is er. "Chemische Brain Injury" (gepubliceerd in 1998): Dr. Kilburn heeft dit essay in het eerste boek om dit onderzoek uitgebreid. Dr. Kilburn merkt op:

Het behoud van de hersenen is de enige mogelijkheid om te overleven voor de mensheid.Te vinden in vele delen van het land en in veel individuele patiënten die zijn functie ernstig wordt aangetast door chemicaliën, chemische stoffen die zijn ingevoerd in het milieu voornamelijk in de afgelopen 50 jaar, is slecht nieuws inderdaad. (18)

Het lijkt bijna niet te geloven dat miljoenen / miljarden mensen kon kijken naar de hemel en de dramatische veranderingen die hebben plaatsgevonden van wat het was, bijvoorbeeld, in het midden van de jaren 1990 niet in de gaten. Toen was onze hemel een prachtige, diepe blauw. Wolken waren een mooi assortiment van vormen. De zon was heerlijk. Maar mensen onder de 30, misschien niet een echt gevoel van herinnering rond het opzoeken van elke dag en het zien van dit panoramische pracht. De meeste van hen zijn te druk sms'en of chatten op hun mobiele telefoons. Er zijn andere kwesties om te overwegen, evenals: Mensen zijn in hun eigen comfort zone; en ontkenning is een zeer krachtige menselijke emotie.In de drukte (nu vrij uit de hand, voor reflectieve tijd), hoeveel mensen kijken naar de hemel? Het neemt ook enorme moed, een zeer diepe, interne bereidheid om politiek gemotiveerde collectieve gecontroleerde media spin-onderzoeken, en zoek naar de echte antwoorden. Mensen zoals hun reguliere routines.Opnieuw te onderzoeken wat we denken te weten, op basis van nieuwe gegevens, neemt de bereidheid buiten de spreekwoordelijke doos te denken; te willen vinden van de waarheid -niet de doordringende Orwelliaanse doublespeak die onze samenleving doordringt. Als alles in onze dagelijkse routine logenstraft wat er werkelijk aan de gang, het vereist vastberadenheid om het onbekende te -om vraag verken de litanie.

Een andere moedige persoon is Dr. R. Michael Castle, die nog steeds de Chemtrails toxiciteit probleem aan te pakken. Hij is een bekende polymeer chemicus die is vaak geïnterviewd en heeft artikelen over de extreme gevaren van Chemtrails geschreven. Dr. Kasteel heeft ook geschreven een baanbrekend document, de Universele Atmospheric Preservation Act [UAPA]. Dit document is in het Congres sinds 2008; maar is vastgebonden in de commissie. De enige manier om dit essentiële stuk wetgeving aangenomen hebben is om echte congres vertegenwoordigers ons eigenlijk vertegenwoordigen (in plaats van de corporate lobbyisten) te hebben. Bekijken:

http://anticcorruptionsociety.files.wordpress.com/22010/04/the-unified-atmospheric-preservation-act.pdf

Gezien deze problemen, omdat onze instortende samenleving heeft zo veel verschillende niveaus van bedrog -het financiële debacle, de leugens en bedrog van de overheid en de Federal Reserve de schuld te geven mensen voor de behuizing / hypotheek nachtmerrie, de opkomende politiestaat, de rampen die onze kwetsbare envelop milieu- wordt het steeds moeilijker om er maar een dagelijkse routine te behouden en te overleven de economische depressie en de dagelijkse neerslag. Mainstream media doet zijn ondersteunende rol en bedriegt ons. Miljoenen, als de spreekwoordelijke lemmingen, haasten om de groep ondergang te sluiten. Er zijn talloze historische voorbeelden van deze collectieve waanzin. We homo sapiens [sic, wijzen?] Nooit de lessen van 5000 jaar geschiedenis geleerd. Dit komt omdat elke nieuwe generatie van de corrupte politieke leiders (vaak historisch gebonden aan vorige) heeft nooit de echte belangen van hun kiezers als een fundamenteel onderdeel van hun politieke praktijk. Verder is er geen voorzorgsbeginsel op zijn plaats. (19) Het is niet de manier waarop het politieke spel van misleiding werken. Voorzorg is geen onderdeel van een vergelijking die is gebroken vanaf het begin. Mensen zijn goedgelovig en willen de Orwelliaanse misleidingen geloven.

Toe te voegen aan deze toch al zware last, om te vragen ongeïnformeerde, hoewel zogenaamd "goed opgeleide" [Wat betekent dat eigenlijk, gezien het feit dat een groot deel van ons hoger onderwijs veel van wat Prof. Peter Dale Scott noemt "diepe politieke gebeurtenissen" heeft weggelaten die nooit krijgen in onze geschiedenisboeken?] mensen om te heroverwegen wat ze denken te weten over wat er werkelijk aan de hand -dit is een enorme interne kracht. Het vereist diepgaande moed. De basis van deze "moed" betekent in feite het creëren van nieuwe synaptical wegen in de hersenen. Zonder hen, voelen we ons bang, nerveus ... omdat die nieuwe synapsen zijn nog niet gemaakt. Het kost veel oefening, en dus een opkomende gevoel van gemak, deze nieuwe synapsen maken.

Indien echter miljoenen mensen zijn al op receptplichtige geneesmiddelen aan "kalmeren ze naar beneden" [lange termijn, wat is dit doen om hun vermogen om helder te denken?] En bovendien zijn ademhaling vergiftigd lucht bol van de mind-verstorende chemicaliën, dan hoe goed (of helemaal niet) is iedereen in staat om na te denken? Hoe kan iemand zich goed voelen en veilig, als de lucht die we inademen opzettelijk is vergiftigd en beïnvloedt ons vermogen om overtuigend te denken? Het is nu al duidelijk dat niemand in een officiële hoedanigheid is bereid om de waarheid te vertellen. Het is als Diogenes, de oude Griekse, op zoek naar een eerlijk persoon. Niemand lijkt te verlangen, of moed of bevoegdheid om deze massale vergiftiging tegen te houden, want het is het geheim plan van de elite insiders te beraadslagen te vernietigen alles wat we ooit kende.

Onze fundamentele rechten van de mens, de grondwet en internationale wetten zijn slechts papier. Deze rechten en wetten zijn allemaal verscheurd door de verantwoordelijken. Het is gedaan door stealth. We moeten rustig te organiseren. RUST is het sleutelwoord. Als deze vele fronten aërosol aanvallen op militaire en commerciële vliegtuigen deze verschrikkelijke toxines kunnen spuiten op ons, jaar na jaar ongestraft -Tegen alle wetgevingen- dan is het absoluut noodzakelijk dat we organiseren rustig. Zoals Peter Dale Scott merkt Jason Bermas 'nieuwe DVD "Invisible Empire': we moeten het internet gebruiken en onze vreedzame verstandelijke vermogens om samen te komen en sluit deze nachtmerrie beneden.Het is mogelijk om dit te doen.

 

Dr. Ilya Sandra Perlingieri is auteur van het veelgeprezen boek, "De baarmoeder Crisis."

Aantekeningen

1. Zie: www.ourstolenfuture.org

2. Zie Michael J. Murphy. "Wat in de wereld zij bespuiten?" 3 maart 2010:www.countercurrents.org/murphy030310.htm; en G. Edward Griffin. "Chemtrail vs. Contrail" 14 april 2010:www.youtube.com/watch?v=rsWpSPBwA-w

3. Carole Pellatt. Verbindingen. "Wat gebeurt er in de lucht? Ja, we worden besproeid "8m augustus 2007.:

 http://homepage.mac.com/carolepellatt/yeswearebeingsprayed; en

http://homepage.mac.com/carolepellatt/MATRIX/INDEXCHEMTRAILS.html

4. Zie Pesticide Action Network Noord-Amerika [PANNA]: http://www.pesticideinfo.org/Detail_Chemical.jsp?Rec_Id=PC41174

5. 12 maart 2010:

www.lightwatcher.com/chemtrails/text/faa_confirms_Chemtrails. Een interessante conferentie aan de Universiteit van California, San Diego [UCSD], "atmosferische aërosolen: Gezondheid, Milieu en Klimaat Effecten" richt zich op een aantal van de cardio-vasculaire toeneemt als gevolg van "atmosferische aërosolen", maar deze academici gebruik nooit het woord Chemtrails. Toch, satellietfoto's tonen ze duidelijk de atmosferische impact van Chemtrails. Zie: 31 januari 2008: UCSD: www.youtube.com/watch?v=ztHV5RF-xyw

6. Voor tal van gedetailleerde rapporten, zie: www.carnicom.com; www.carnicominstitute.org; www.bariumblues.com;en Dr. Marijah McCain. "Chemtrails en Barium toxiciteit." 6 april 2002: www.rense.com/general21/tox.htm; Material Safety Data Sheet, Universiteit van Utah: www.chemtrails911.com/docs/bariumhealth.htm. Deze laatste aangehaald website is zeer verouderd. Het gaat niet in op de verhoogde hoeveelheden barium nu te vinden in onze lucht.Aanvullende informatie: "Lokaal Nieuws Station bevestigt Barium in Chemtrails." 10 november 2007:www.youtube.com/watch?v=okB-489l6MI

7. Zie: www.newyorkskywatch.com; www.californiaskywatch.com; www.arizonaskywatch.com

8. Heart Disease feiten. CDC; www.cdc.gov/heartdisease/facts.htm

9. www.heartandstroke.com/site/c.ikIQLcMWJtE/b.3483991/k.34A8/Statistics.htm#heartdisease

10. Astma. CDC: www.cdc.gov/nchs/fastats/asthma.htm; en chronische bronchitis en emfyseem: CDC:www.cdc.gov/nchs/fastats/copd.htm

Rapport 11. Rosalind Peterson: "De gevolgen van luchtvervuiling op de gezondheid."Www.californiaskywatch.com/health_issues.htm  

12. PANNA: www.pesticideinfo.org/Detail_Chemical.jsp?Rec_Id=PC33881

13. 4 mei 2010: www.nytimes.com/2010/05/05/us/05search.html?hpw

14. [14. Zie: Rosalind Peterson. "Betrokken publiek en federale agentschappen over de potentieel schadelijke of ongewenste effecten van kaf op het milieu." Www.californiaskywatch.com/documents/htmldocs/chaff_goa_dod.htm]  

15. "Effecten van Navy kaf release op aluminium niveaus in een gebied van de Chesapeake Bay." PubMed. US National Library of Medicine. Juni 2002: www.ncbi.nl.nih.gov/pubmed/12061831

16. 7 september 2009: www.hildegarde-staninger.com/exposure-to-aerial-emissions-html  

17. Kaye H. Kilburn. "Waarom is Chemical Brain Injury Genegeerd. Nadenken oorzaken en risico's. "Redactie.Archives of Environmental Health. 1 maart 2003: www.mindfully.org/Health/2003/Chemical-Brain-Injury1mar03.htm

18. www.neuro-test.com/aboutKilburn/aboutKilburn.html  

19. Dr. Ilya Sandra Perlingieri. "Wereldwijd milieucrisis. Verdwenen. Het voorzorgsbeginsel "Global Research. 11 februari 2009: www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=12268   

 
De oorspronkelijke bron van dit artikel is Global Research
Copyright © Dr. Ilya Sandra Perlingieri, Global Research, 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron downlad E Book  gratis >> http://www.sochicken.nl/geluk/

 

ARCHIEF
Waarvoor dienen al deze mineralen?
De bouwstenen van ons lichaam
CVS komt niet alleen bij volwassenen voor
Hoe herken je eetstoornissen als boulimie en anorexia?
De menopauze, een bijzonder moment
Oestrogeen is vrouwelijk testosteron
Slaap zacht - tips voor een goede nachtrust
Voedingsvetten en depressie
Fit in je hoofd, goed in je vel - 10 stappen
Groeiend aantal Belgische koppels heeft hulp nodig om zwanger te raken
Dikke mensen worden als afstotelijk en vies aanzien
Orthorexia: als gezond eten niet gezond meer is
Houd je cholesterolgehalte in balans
Bio is echt beter
HPV vaccinatie beschermt gedeeltelijk tegen baarmoederhalskanker, maar screening blijft uiterst belangrijk
Direct huidcontact tussen moeder en kind na geboorte is beste start
De waarschuwingssignalen van zelfmoord
Een oude wonde genezen
Overleef je vakantie door thuis te blijven... : Vakantie is niet goed voor je
Seks op vakantie
Ben jij verslaafd aan seks?
Hoe voorkom je een kater?
Hooikoorts
Vaginisme of schedekramp maakt geslachtsgemeenschap onmogelijk
Dieetmisverstanden
Nagelbijten kan schadelijk zijn voor de gezondheid
Slechte adem
Uit eten is genieten, ook voor de afslanker
Top 10 smoezenlijst, om vandaag niet aan een dieet te beginnen
Vitalis lanceert de erectietest en verbreekt het stilzwijgen rond erectieproblemen
Koffie doet bloeddruk bij vrouwen dalen
Tijdelijke tatoeages met zwarte henna kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken.
10 goede redenen om te ontbijten
Wat zijn wratten?
Schaapjes tellen: een routineklus
Heeft de pil een negatieve invloed op het libido van vrouwen?
Worden we nu dik van pasta of is dat een fabeltje?
Begeleiding voor en na een borstoperatie.
Natuurlijke geneeswijzen: een introductie.
Vrouwen hebben meer hersencellen dan mannen
Wat zijn de gevaren van orale seks?
In de ban van de onweerstaanbare drang
Eten verdooft
Dik zonder sigaret?
Seksuele stoornissen bij vrouwen
Op water en brood
Slaapmiddelen, maak er geen gewoonte van.
Preventieve borstamputatie?
Hoe gezond is vette vis?
Wat zijn de gevaren van orale seks?
Onrustbarende deuken en ribbels gesignaleerd
Baarmoederhalskanker
Aften
Een abortus verwerken
"Elke abortus doet me nog iets. Het laat me zeker niet onberoerd."
Staafje als voorbehoedsmiddel


Maak een Gratis Website met JouwWeb