Twink.jouwweb.nl
Home » gezondheid -wereld

wereld

 

http://www.uitdaging.net/gezond/GMO_EU_Monsanto.html 

voeding als wapen

Onlangs hoorde ik in een video de term gebruiken, voeding als wapen. Het was niet erg positief bedoeld maar als wapen om de groeiende wereldbevolking bewust te verminderen. He who controls the food controls the world. Hij die de voeding onder controle heeft controleert ook de wereldbevolking. 

Er is ook een boek dat als titel heeft voeding als wapen tegen kanker. Dit vindt ik echter persoonlijk niet zo’n goed gekozen titel. Met medicijnen voer je immers oorlog in je lichaam, met (echte) voeding werk je samen met de natuur. 

Waarom is voeding een wapen? 

Voeding kan door de politiek gebruikt worden door bewuste schaarste te creëren waardoor mensen de energie ontnomen wordt om te protesteren tegen het regime. Men ontdekte dat fluoride in water mensen gedwee maakt waardoor ze beter te controleren waren. Dit werd dan ook toegepast op gevangenen in de jaren dertig deed de Russische overheid dat in Gulag in Siberië. Vraag je eens af waarom deze zeer giftige stof in tandpasta zit? 

Een experiment met meer als 1 miljoen gevangenen en leerlingen die simpelweg aanvulling kregen met voedingssupplementen gaven als resultaat dat mensen minder agressief werden en slimmer. Bij alle leerlingen gingen de rapportcijfers omhoog. (Onderzoek Schoenthaler 1973) 

In sommige voeding zitten meer pesticiden, vulstoffen en E nummers dan voedingmiddelen en de natuurlijke groenten en fruit worden grotendeels gekweekt met kunstmest en daarom allemaal zonder uitzondering arm aan essentiële bouwstoffen, vitaminen en mineralen. 

Vraag je eens af hoe het komt dat natuurlijke biologische voeding veel tegenwerking krijgt en duur is terwijl junk voeding kunstmatig laag in prijs gehouden wordt zodat er in feite een oneerlijke concurrentie is ontstaan. 

Nog zo’n duidelijk voorbeeld dat voeding als wapen gebruikt wordt is Aspartaam, de giftige zoetstof die schade toebrengt aan het zenuwstelsel van je lichaam en veroorzaakt hersenschade. Het werd geïntroduceerd door een bedrijf dat op naam stond van Donald Rumsfeld de Amerikaanse secretaris van defensie! 

Ook de Codex Alimentarius wetgeving past in de gedachte van voeding als een wapen door allerlei wettelijke beperkingen op te leggen voor natuurlijke voeding terwijl de chemische ingrediënten ongemoeid gelaten worden. 

Landen die afhankelijk zijn van voeding import kunnen grote problemen krijgen in het geval van een economisch conflict met Cuba als voorbeeld. Daar kwam van de een op de andere dag de import tot stilstand en de op olie draaiende economie maakte dat daarmee ook de binnenlandse voedselvoorziening stopte. Zo worden ook oorlogen beslecht door de voedselhulp van strijdende partijen te stimuleren of juist te staken. Dit wapen is natuurlijk al zo oud als de bekende spreekwoordelijke weg naar Rome. In de oudheid werden steden belegert en totaal uitgehongerd. 

De stille oorlog 
Voeding als wapen 
Een land hoeft echter niet in oorlog te zijn om het voedingwapen in te zetten. We kennen allemaal de bedrijven die prijsafspraken hebben gemaakt. De fraude zaken zijn door de jaren heen algemeen bekend. Zo zijn er dus ook geheime afspraken mogelijk tussen voedingsbedrijven en de farmaceutische industrie. Als de voedingsindustrie mensen ongezond maken met de voeding als wapen dan kan de farmaceutische industrie ook hun chemische wapens inzetten met hulp van de Main Stream Media die de grote massa onjuist weten te informeren. (dom houden) 


Voor de mensen die inmiddels al de totaal ongelofelijke verhalen aan een nader eigen onderzoek hebben onderworpen gaan we nog een stapje verder. De verhalen over de Nieuwe Wereld Orde waar men openlijk uit de mond van wereldleiders en top industriëlen kan optekenen dat zij vinden dat de wereld enkele miljarden mensen teveel bevat. Voeding is dan samen met medicijnen een enorm wapen. 

Met chemotherapie is het nu al de doodgewoonste zaak van de wereld dat dit slechts een zeer korte levensverlenging geeft. Met vaccinaties weten de experts al lang dat dit alleen maar gezondheid klachten (en doden) geeft en geen enkel voordeel om een ziekte te voorkomen (daar is geen enkel wetenschappelijk bewijs van). Nu is de opmars van de voeding bezig als wapen om de wereldbevolking te verminderen. De namen van deze nieuwe wapens zijn nanotheologie en Genetisch Gemodificeerde Organismen (GGO / GMO). 

Al lang is bekend dat dieren buiten gezondheid problemen ook onvruchtbaar worden. Het is dan ook zeer aannemelijk dat mensen die zich voeden met GMO de zelfde problemen gaan ondervinden. Ondanks de sterke lobby die al jarenlang woed tegen de invoering van deze gewassen komen ze steeds meer in beeld dankzij het pro GMO beleid van verschillende politieke organisaties die ons zogenaamd vertegenwoordigen! Via de achterdeur liggen GMO producten al lang op ons bord omdat diervoeding gewoon deel uitmaakt van onze voedingsketen en fabrikanten hun producten naar de gehele wereld exporteren en GMO ingrediënten niet altijd op het label vermeld hoeven te staan. 

- Henk Mutsaers (17-07-2010) 

Fluoride in water 
http://www.eqgen.nl/gezondheid_fluoride.html 

Onderzoek voeding en intelligentie 
http://www.uitdaging.net/gezond/voe_intelligentie.html 

Onderzoek voeding en gedrag 
http://www.uitdaging.net/gezond/voe_gedrag.html 

Junkfood prijzen worden laag gehouden met subsidie van de overheid 
http://www.uitdaging.net/gezond/voeding_gezondheid_food_inc.html 

Codex Alimentarius 
http://www.uitdaging.net/Codex_Alimentarius.html 

Fast food als een wapen (movie) 
http://www.uitdaging.net/gezond/voeding_gezondheid_food_inc.html 

GMO voeding 
http://www.uitdaging.net/pagesned/artikel99.html 

 

 

 

Gevaarlijke zonnecreme / zonnebrandcrème kankerverwekkend

 

11 aug 2010, 17:29 - 1 x gezien - door wie?   Word Goldmember!

 
Veel zonnebrandcrèmes zijn volgens een onderzoek van het Instituut voor Farmacologie en Toxicologie van de Universiteit van Zürich mogelijk schadelijk voor de gezondheid. 

De Deense regering heeft op basis van de bevindingen van het onderzoeksteam besloten veel zonnebrandcrèmes van de markt te halen. 

Het draait volgens het Deense ministerie van Milieu om 4-methylbenzilideenkampfer, octyl methoxycinnamate en benzofenon-3. 

Slechts acht procent van de zonnebrandproducten is aan te raden voor gebruik blijkt uit onderzoek onder bijna vijfhonderd Amerikaanse zonnebrandcrèmes. 

In meer dan de helft van de crèmes, zou de chemische stof oxybenzone zitten, die invloed heeft op de hormoonhuishouding. 

Bovendien zit in 41 procent van de producten retinyl palmitate, een stof die bij proefdieren de groei van huidkanker versnelt. 

Er werden ook 29 andere crèmes onderzocht. In 25 daarvan zaten ftalaten, in 18 synthetische musken, in twee ook nog nitro-musken en in slechts één crème zat geen enkele van deze stoffen. In de meeste zonnebrandmiddelen met factor 20 zitten ook bepaalde chemische UV-filters. 

Ingrediënten die in anti-zonnebrandmiddelen worden gebruikt, worden uitvoerig door de fabrikant op veiligheid getest. Deze test is gebaseerd op het gebruik en de specifieke eigenschappen van de ingrediënten. 

De meeste ingrediënten worden niet door het lichaam opgenomen en vormen daarom geen risico bij het gebruik. De beoordeling is toegankelijk voor de Voedsel en Waren Autoriteit, de nationale autoriteit, die cosmeticaproducten op de markt controleert op veiligheid. 

Daarnaast worden alleen UV-filters gebruikt die zijn beoordeeld door het Europees onafhankelijk wetenschappelijk comité en mogen kankerverwekkende stoffen niet in cosmetica worden gebruikt. 

Voor kinderen geen spray gebruiken, maar een ouderwetse creme die een witte gloed achterlaat. Met een spray is het moeilijk een dikke laag aan te brengen. Daarnaast kan een kind door de verneveling van de spray, de (eventueel giftige kankerverwekkende) stoffen binnen krijgen. 

Het blijkt dat in de zonnebrandcrèmes van Tropical Brown, Zwitsal en de huismerken van Etos en Trekpleister de meeste schadelijke stoffen zitten. 

Naast kankerverwekkende stoffen gaat het ook om hormoonverstorende stoffen die onder meer kunnen leiden tot geboorteafwijkingen, verminderde vruchtbaarheid, ontwikkelingsstoornissen in de puberteit, al hangen de effecten af van de mate en duur van blootstelling. 

Retinyl palmitate, is een stof die bij proefdieren de groei van huidkanker versnelt. 

Fabrikanten van crèmes zijn kwaad, ze stellen dat alle anti-zonnebrandmiddelen even veilig zijn voor de consument. De Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) wijst er op dat alle crèmes aan wettelijke eisen voldoen en daarop geregeld worden gecontroleerd door de Voedsel en Warenautoriteit (VWA). Sara Lee, fabrikant van Zwitsal en Delial, vindt dat de milieuorganisaties onnodig paniek veroorzaken bij gebruikers. De VWA zegt geen actie te ondernemen zolang producten aan de wettelijke normen voldoen. 

De schade voor de gezondheid hangt echter wel af van de mate waarin de middelen worden gebruikt en of de gebruiker deze stoffen ook nog op een andere manier binnen krijgt. 

De crèmes van Vichy, Delial en huismerk Schlecker zijn het minst schadelijk volgens het onderzoek. 

Anti-zonnebrandmiddelen spelen een zeer belangrijke rol bij de bescherming van de huid tegen de schadelijk effecten van te veel UV-straling. Daarbij leveren ze een bijdrage aan de preventie van huidkanker. Huidkanker wordt per jaar naar schatting bij zo’n 36.000 mensen vastgesteld. 

Let op bij het bij het kopen van een goede zonnebrandcrème: 

géén SD alcohol, parfum, oxybenzone, Titaandioxide; 

wél uva en uvb-filter, zonnefilters als zinkoxide, titaniumdioxide en tinosorb, en anti-oxidanten. 

Veiligste zonnebrandcrèmes: 
1. Vichy capital soleil (factor 20) 
2. Schlecker AS zonnebalsem sensitive (24) én zonnemelk (25) 
3. Delial zonnemelk (20) 
4. Hema basic sun zonnemelk( 20) 

Merken met de meeste schadelijke stoffen:
 Etos zonnemelk (20)  
 Tropical Brown carrot sun lotion (20) 
 Zwitsal in het zonnetje crème (20) 

Vandaag EHBO herhalingcursus gehad,01-06-2013 en toen hebben we het ook over epilepsie gehad, ik vroeg hoe komt dat nou die epilepsie aanvallen, het zit in de hersenen enis een imuun ziekte , toen kreeg ik gelijk vaccinatie door.......dus kijken op internet of er ook epilepsie tussen stond bij vaccinaties , en nee ik ben geen dokter maar ik lees heel veel.Alles wat massaal gegeven wordt vertrouw ik voor geen cent
De overheid beweert dat vaccins volkomen veilig zijn en besmettelijke ziekten voorkomen. Maar dit wordt tegengesproken door onderzoeken, statistieken en medische studies. De bijwerkingen van vaccins zijn autisme, dyslexie, hersenletsel, wiegedood, leerproblemen, epilepsie, ADD, ADHD, allergieën, kanker, astma, diabetes, obesitas, etc. Vaccins bevatten giftige stoffen zoals aluminium, kwik, formaldehyde, antivries, methanol, latex, MSG, dierlijk weefsel en bloed, aborteerd foetus weefsel, dierlijke proteïnes, dierlijke virussen, bacteriën, etc. Thimerosal is een kwik-houdend conserveringsmiddel dat sinds de jaren 30 in vaccines wordt gebruikt. Kwik is een zwaar neurologisch gif dat in verband gebracht met allerlei neurologische en lichamelijke stoornissen. > 
Dit staat op Georgia GuidestonesHandhaaf de mensheid onder 500.000.000 in eeuwigdurende balans met de natuur.
En wat te denken van H.A.A.R.PCemtrailsEen chip in ons lijfBilderberg groep
En ja ik maak me zorgen om mijn kleinkinderen,,,,deze meneer niet  die over chemtrails heeft , kijk op 0.08.23 > https://www.youtube.com/watch?v=mlCmPMSVo_Y&list=PL70B3DA6F3B7528F2  hij zegt > het is niet echt een moreel gevaar , het gaat ten koste van onze kleinkinderen !!!!!!!!!!!!!!
waar zijn we mee bezig  ???