Twink.jouwweb.nl
Home » Gezondheid Codex Alimentarius

Gezondheid Codex Alimentarius

 

 

Hoe zou jij het vinden als voor jou wordt bepaald dat al het voedsel dat jij eet, bestraald is? Of dat jouw biefstuk verplicht is behandeld met groeihormonen en antibiotica? Of dat producten als vitaminen en mineralen illegaal worden? Steeds meer mensen maken zich zorgen over de Codex Alimentarius, die alle voedselstromen in de wereld controleert en reguleert. 173 landen doen hier aan mee, ook Nederland.

 

 

Codex Alimentarius - de “voedselwet”.

Nu ik ga zitten om iets over de codex Alimentarius te schrijven, krijg ik het behoorlijk warm. “Codex allemewattes?“, zul je waarschijnlijk zeggen. Eerst kort even wat feiten: 

In 1962 is de codex in het leven geroepen als handelscommissie door de United Nations (UN) om de internationale handel in voedsel te controleren. De World Trade Organisation (WTO) ondersteunt codex in handelsconflicten met gigantische economische sancties voor landen die de “regels” van codex niet volgen. Hoe ongelofelijk dit ook klinkt, de codex richtlijn voor vitamines en mineralen is dat ze slechts in uiterst minimale hoeveelheden in voedsel mogen voorkomen en als supplement GIFTIG zijn. Voorts stelt ze dat ELK dier (ook uit de biosector) dat als voedsel gebruikt wordt, MOET worden behandeld met antibiotica en exotische groeihormonen, elk gewas dat voor voedsel gebruikt wordt, MOET zijn bespoten met pesticiden en AL het voedsel (ook biologisch) MOET zijn bestraald. 

Beschermers van ons welzijn als de National Nutritional Foods Association (NNFA) and Council for Responsible Nutrition (CRN) (met leden van de gentech- en farmaceutische industrie als Monsanto en Bayer) ondersteunen de propaganda van codex: namelijk dat ze de consument beschermt en ongevaarlijk is. Beide zijn absoluut niet waar. Codex vormt een zeer serieuze bedreiging voor onze gezondheid en ons leven. Net zoals vrije energie door de oliemagnaten wordt tegen gehouden is de opkomst van natuurgenezing hoogst ongewenst voor farmaceuten. Onder andere om dat tegen te gaan hebben de multinationals met codex een effectief stuk gereedschap ontwikkeld. Codex is niet gebaseerd op het huidige wettenstelsel, die bepaalt dat alles wat niet verboden is, toegestaan is. Maar het is gebaseerd op de wetten zoals Napoleon ze in het leven riep: daarin is geregeld dat alles wat niet goedgekeurd is, verboden is(!), met alle extreme gevolgen die daarmee annex zijn. Op de dag dat we naar de stembus konden voor het referendum over Europa heeft de EU zoals gebruikelijk bij dit soort beslissingen, voor het grote publiek bijna volledig onzichtbaar, voor de codex gestemd. Er zijn nu 173 landen aangesloten. Dit is geen science fiction en ook geen episode uit George Orwels’ boek 1984, de harde feiten zijn na te lezen op de officiële website: www.codexalimentarius.nl 

Helaas weet bijna niemand hier van. Het wordt efficiënt buiten de media gehouden en niemand gaat het lezen, want het beslaat een slordige 16.000 pagina’s. Het doel van de pro-codex-multinationals is “to boil the frog slowly” zodat de mensen niet op tijd wakker worden om codex te voorkomen. Het lijkt erop dat codex onderdeel is van een veel grotere agenda. 

In Nederland is het Voedingscentrum één van de organisaties die onderdeel uitmaakt van de propaganda voor codex. Een voorbeeld waarmee ze duidelijk hun ware gezicht laten zien is het citaat op hun website "Aspartaam is veilig": zie www.voedingscentrum.nl Wetenschappelijk onderzoek wijst echter heel anders uit. Aspartaam, dat lang niet meer alleen in light-producten zit, is een neurologisch gif dat uitstekend mieren doodt, je gaat er meer door eten, kunt er tumoren van krijgen, depressief van worden en hoofdpijn van krijgen. Kortom je wordt er langzaam mee vergiftigt: zie www.aspartaam.nlOfficiële instanties zijn helaas de laatste waar we ons heil van mogen verwachten. Toch zal daar een omslag moeten komen, net als bij ons! 

lees bewust > http://www.leesbewust.com/#.UWJry0XadCo.facebook

 

 

Leefbewust.com

Ahealthylife.nl

Uitdaging.net

Wakkeremensen.net

Aspartaam.nl

Wolmanzouten.nl

Schaliegas.nl

Gentechvrij.nl

Gedachtenvoer.nl

Smaakversterkers.com

HetNieuweInzicht.nl

Nanotechvrij.nl

Openbaring.com

Cholesterolremmers.com

 
 

Deelnemen aan deze collectieve promotie van alternatieve media sites?
Email ons: 
ugamedia@wirehub.nl

Maak een Gratis Website met JouwWeb