Twink.jouwweb.nl
Home » gezondheid CANABIS/kanker

Kanker is al heel lang te genezen

Volledige transcriptie: http://www.brothersformercy.com/Transcript% 20Run% 20van% 20de% 20cure.pdf

Voor meer info http://www.phoenixtears.ca Meer informatie over Rick Simpson, de man die herontdekt de genezing van kanker en deelde het met zoveel mensen als hij kon u https://www.youtube.com/paulagloria # p / / 3/NpI0NAJBjI0 Onlangs tijdens de reis van Canada Rick had zijn huis overvallen weer voor de derde keer, en terwijl Rick altijd toegegeven met trots dat hij hennep geneeskrachtige kruiden en genezen mensen met het ... de politie gefabriceerd deze "aanval" en vond geen marihuana en daadwerkelijk dingen gewonnen andere van het huis, en dit alles zonder de productie van een bevel. Het politiekorps dat brak in het huis van Rick en vernietigd de binnenkant heb het zeer beveiligingscamera's, dat bewijst wat ze deden.

https://www.youtube.com/user/chrychek # p/u/15/4EcVmoZTaiY 

Uiteindelijk in zijn geheel de moet-worden-award-winnende documentaire van Christian Laurette. Als u nog niet eerder gezien hier is het op grond oude regisseur Paula Gloria's zodat u kunt zien en delen op YouTube gemakkelijker

Meer informatie over hennep olie.

 

 

 http://livesens.nl    .  http://www.livesens.nl/

 

 

 

UIT >> http://www.livesens.nl/

Als dit je aller laatste kans is en doctoren zegen dat ze niets meer kunnen doen waarom zou je het dan niet mogen proberen? Wie heeft het recht om dat te ontnemen? 

"Dit is geen propaganda en geen valse hoop!"

"Digital Movement 2012 is begonnen sluit je aan help mee! red jezelf je familie en je vrienden"

Doe je dit niet! Dan zou je hier weleens heel veel spijt van kunnen krijgen want elke dag sterven er heel veel mensenomdat zij dit niet weten, Een op de Drie mensen krijgt Kanker in zijn of haar leven en elk uur sterven er in Nederland Alleen al Vijf mensen aan! Maar dat hoeft niet zo te zijn deze mensen kunnen goed geholpen worden.

Er is veel hoop als zeker jij mee helpt om dit door te vertellen! Meer hoef je niet te doen, Besef dat wij jouw vrienden niet kunnen bereiken jij wel...

Ruim 70% van deze mensen is te redden met deze GRATIS informatie als je hier optijd mee aan komt!

 


Verzwijging corruptie & Valse informatie!

Dat je dit niet wist is de shuld van de Media, Overheid en de machtige farmasutiche industrieën die voor geld en winst bewust Valse informatie en bangmakerij hebben verspreid bedoeld om je te misleiden! Dit is niet alleen zwaar crimineel maar heeft ook al heel veel levens gekost we hopen echt dat mensen dit nu eindelijk eens gaan inzien informeer jezelf en Google eens.Zet je vooroordeel even aan de kant en bekijk de filmpjes a.u.b.


Rick Simpson

Let Op! Rick raad je streng aan om het medicijn zelf te kweken en zelf te maken zodat je er zeker van kunt zijn dat je geen rommel krijgt of er duur voor moet betalen.


Rick Simpson uit Canada laat je zien dat er een vrijwel gratis medicijn is dat kanker en vele andere aandoeningen geneest, namenlijk de THC van cannabis ofwel wiet planten 
" Wees niet naïef het gaat NIET over drugs! en ook NIET over jointjes roken"

Sterker nog het Roken Wordt Sterk Afgeraden! 
Het gaat over een natuurlijk medicijn om te eten (dus oraal) of te zalfen (dus smeren) tegen Kanker Huidkanker en vele andere ziektes en aandoeningen zonder de nare bijwerkingen omdat het een lichaamseigen stof is.
Bekijk de onderstaande filmpjes en zie ook gelijk hoe je dit natuurlijk medicijn de (Hemp-Oil) heel eenvoudig en goedkoop zelf kunt maken.

Je krijg dan ook een indruk waarom dit niemand vertelt wordt en waarom dit zo belangrijk is dat iedereen het juist wel moet weten zodat straks niemand meer kan zeggen
"O dat wist ik niet"


Waarom mensen vergiftigen met dure chemo's als er een plant is die je gemakkelijk zelf kan kweken in je eigen thuin of kas een plant die je kan genezen zonder die nare bijeffecten, pijn en blijvend letsel??!! 
Inderdaad, je raad het al... Hier kunnen de farmasutiche industrieen en verzekeringen namelijk geen geld aan verdiennen en daar draait het bij hun juist alleen maar om en je gezondheid komt bij hun op de laatste plaats simpel omdat ze aan gezonde mensen niets kunnen verdienen.


Kanker veroorzaakt drama na drama, Iedereen verliest er wel iemand aan, iedereen blijft maar geld geven voor onderzoek en nazorg enz..
Maar de simpele en beste oplossing wordt al jarenlang bewust achter gehouden en tegen gehouden door de farmasutiche industrieen, verzekeringen en regeringen met als wapen en argument de opiumwet en de orlog tegen drugs ! Dit doen zij puur uit winstbejag en niets anders!!
Rick Simpson heeft momenteel al duizenden mensen geholpen en genezen door dit medicijn en zijn kennis Gratis weg te geven maar de wet verbied het hem om deze planten in zijn bezit te hebben
Ondanks deze wet geeft Rick niet op en pleit tot de dag van vandaag nog steeds voor de globale legalisering van cannabis (Hemp) als medicijn zodat iedereen zichzelf gemakkelijk en goed kan genezen.

Het is dus in je eigen belang als je kennis neemt van deze Gratis informatie! 

 

http://www.youtube.be/g1oe2c1jfTE

 

Hemp Oil geneest HuidKanker vertel dit maar tegen je huisarts!

Maak een Gratis Website met JouwWeb